top of page
20220403_112835.jpg

kom werken bij natural yachts

Natural Yachts is een Nederlands familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Marknesse vlakbij Vollenhove en ontwikkelt, verhuurt en verkoopt moderne, luxe en 100% elektrische motor -en zeiljachten. Waaronder een 6 persoons motorjacht ‘de Northman 1200 Electric’ en een 4 persoons motorjacht ’de Nexus Revo 870 Electric’.

Impact:
Het familiebedrijf heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alléén elektrische motorjachten. De opwarming van de aarde heeft grote gevolgen en leidt tot extreme weersomstandigheden zoals overstromingen, bosbranden en het smelten van de ijskappen. Toerisme is verantwoordelijk voor ongeveer 8% van de wereldwijde uitstoot. Met de 100% elektrische verhuurvloot laat Natural Yachts zien dat een duurzaam toeristisch aanbod geen toekomst maar realiteit is. Met de vaarvakanties op elektrische boten wordt de mogelijkheid geboden om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met zero emissie varen.

Waar pas jij het beste?

Northman 1200 Pre-owned 2019-5.jpeg

Schoonmaker

Jachtverhuur

Krijg jij energie van gasten een spetterende vakantie te bieden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan snel bij Natural Yachts. We zijn opzoek naar een schoonmaker jachtverhuur op de maandag / donderdag / vrijdag.

Northman 1200 Electric 14.jpg

Boten wasser

Jachtverhuur

Wij zijn opzoek naar een botenwasser voor onze verhuur jachten voor op de maandag / donderdag / vrijdag. Krijg jij energie van klanten een spetterende vakantie te bieden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan snel bij Natural Yachts.

Vaarroute.jpeg

Open

Sollicitatie

Staat er geen vacature open in jouw vakgebied of ben je opzoek naar een stage plek en denk je dat je met jou passie en energie ons team kunt versterken om de transitie naar een zero emissie watersport te versnellen? Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we een match kunnen maken.

Northman_1200-007_edited.jpg

Assemblage Medewerker

Jachttechniek

Op zoek naar een baan in de watersportindustrie? Natural Yachts / Electric Ship Facilities zijn op zoek naar talenten zoals jij om ons team te versterken! Wij bouwen de aandrijf- en energietechniek in de elektrische motorjachten en zeilboten van Natural Yachts. Elektrisch varen wordt steeds populairder en daarom hebben jouw hulp hard nodig als assemblage medewerker.

bottom of page