top of page
20220403_112835.jpg

kom werken bij natural yachts

Natural Yachts is een Nederlands familiebedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Heeg en ontwikkelt, verhuurt en verkoopt moderne, luxe en 100% elektrische motor -en zeiljachten. Waaronder een 6 persoons motorjacht ‘de Northman 1200 Electric’ en een 4 persoons motorjacht ’de Nexus Revo 870 Electric’.

Impact:
Het familiebedrijf heeft een primeur: de eerste verhuurvloot met alléén elektrische motorjachten. De opwarming van de aarde heeft grote gevolgen en leidt tot extreme weersomstandigheden zoals overstromingen, bosbranden en het smelten van de ijskappen. Toerisme is verantwoordelijk voor ongeveer 8% van de wereldwijde uitstoot. Met de 100% elektrische verhuurvloot laat Natural Yachts zien dat een duurzaam toeristisch aanbod geen toekomst maar realiteit is. Met de vaarvakanties op elektrische boten wordt de mogelijkheid geboden om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met zero emissie varen.

Waar pas jij het beste?

Northman 1200 Pre-owned 2019-5.jpeg

Schoonmaker

Jachtverhuur

Krijg jij energie van gasten een spetterende vakantie te bieden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan snel bij Natural Yachts. Voor ons familiebedrijf in Heeg zijn we opzoek naar een schoonmaker jachtverhuur op de maandag en/of de vrijdag.

Northman 1200 Electric 14.jpg

Boten wasser

Jachtverhuur

Voor ons familiebedrijf in Heeg zijn wij opzoek naar een botenwasser voor onze verhuur jachten voor op de maandag en/of vrijdag. Krijg jij energie van klanten een spetterende vakantie te bieden en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Solliciteer dan snel bij Natural Yachts.

Northman_1200-053 zonder.jpg

Monteur

Jachttechniek

Heb je passie voor boten en watersport en vind je het leuk om met techniek bezig te zijn? We zoeken een jachttechnicus voor onze nieuwbouw jachten. In Heeg installeren wij de techniek voor het energiesysteem- en de (elektrische) aandrijving, jij zorgt ervoor dat de verschillende componenten gemonteerd worden tot één systeem aan boord.

Northman_1200-007_edited.jpg

Assemblage

Medewerker

We zoeken een enthousiaste assemblage medewerker die affiniteit heeft met watersport. Ervaring is welkom, ook als je begint met werken nodigen we je uit om te solliciteren! Steek je graag de handen uit de mouwen en vind je het leuk om met de nieuwste techniek bezig te zijn? 

Vaarroute.jpeg

Open

Sollicitatie

Staat er geen vacature open in jouw vakgebied of ben je opzoek naar een stage plek en denk je dat je met jou passie en energie ons team kunt versterken om de transitie naar een zero emissie watersport te versnellen? Neem contact met ons op, zodat we kunnen kijken of we een match kunnen maken.

bottom of page